22 Temmuz 2020 Çarşamba

Erpiliç Ürünleri

Erpiliç ürünleri sağlıklı olarak üretilmesi ve lezzeti ile tüketicilerin beğenisini kazanabilecek besinlerdir. Geniş ürün çeşitliliğinin bulunması tüketicilerin ihtiyacını olan ürüne yönelebilmesine imkan sağlayabilmektedir. Erpiliç’in üretim aşamasında tamamen doğal yöntemler kullanması et ürünlerinin daha sağlıklı ve lezzetli olabilmesini sağlayabilmektedir. Bu kapsamda Erpiliç ürünleri sağlıklı oluşu ile tüketicilerin sağlığını ön planda tutarken, lezzetli olmaları ile de damak tatlarına uyum sağlayabilmektedir. 


Erpiliç ürünleri arasında yer alan piliçler bütün ve parçalı olarak tüketiciye sunulabilmektedir. Tüm piliçler özenli bir şekilde paketlenerek, tüketici için hazır hale getirilebilecektir. Parçalı piliç türleri ise but, kalça, sırt, göğüs olarak ayrılmaktadır. Her biri kendi bölgesine göre paketlenerek tüketicinin tüketmek istediği et türüne ulaşabilmesi sağlanabilmektedir. Piliç ürünlerinin tamamında soslu ya da sossuz olmak üzere 2 alternatif seçenek bulunmaktadır. Soslu piliç eti tüketicilerin zaman kaybetmeden direkt olarak pişirim yapabilmesi için oluşturulmuştur. Sossuz piliç etleri ile tüketicinin istediği şekilde marine ederek pişirmesine imkan sağlayabilecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder