- Glutensiz diyet uygulayan bireylerin vitamin ve mineral eksikliğine yardımcı olmak amacıyla Kalsiyum, B1, B2, B6 ve Folik Asit ile takviye edilmiştir. (100 gr ekmek günlük ihtiyacın % 20 sini karşılamaktadır.)
- Ekmek içeriğindeki keten tohumu; içerisinde barındırdığı bol miktarda omega 3 yağ asitleri ve B 12 vitamini içerir. Sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır.
- Hava almayacak şekilde ağzı kapalı muhafaza edildiğinde 8 gün raf ömrüne sahiptir.
- Glutensiz taze ekmeğinizi mümkün olduğunca çabuk tüketmenizi veya dondurmanızı öneririz. Kolay kullanım açısından dondurmadan önce dilimlemeniz tavsiye edilir.
- Donuk ekmeğin oda ısısında yavaşça çözülmesini sağlayınız. Böylece ürünün bütün tazeliğini ve lezzetini koruyabilirsiniz.
- Haftanın 4 günü fırından yeni çıkmış glutensiz ekmekler.
- -18 oC de dondurularak 6 ay süre ile muhafaza edilebilir.
- Bütün taze ekmekler hava geçirmez ambalajlarda satılmaktadır.
Satın Almak İçin Tıklayın : https://www.glutensizurunler.net/product/mayali-hane-glutensiz-keten-tohumlu-baton-ekmek-300-gr
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder